O nas

Penzion Brezov Gaj

Za izlet, smučanje in druge športne aktivnosti zaradi izjemne lokacije ne boste potrebovali avtomobila, samo moč svojih mišic. Poleg welnessa Float Spa so na voljo: 3 tri posteljne sobe, 2 dvo posteljni sobi, 1 družinska 4 posteljna soba, vsaka pa je opremljena tudi z balkonom in brezplačnim wifi-jem.

Sprostite se v kombinaciji narave in kopeli FLOAT SPA ter nas obiščite v Penzionu B&B Brezov Gaj v Kranjski Gori. Nahajamo se na naslovu Koroška ulica 7, ki se nahaja tik pod zdravstvenim domom in smo le par korakov odmaknjeni od centra in smučišč.

ZA REZERVACIJO OBIŠČITE www.brezov-gaj.si

Kranjska Gora

Kaj ponujamo
V naravi boste našli svoje notranje ravnotežje in premagali vsakdanji stres, razvajali pa se boste lahko tudi v novem welnessu Float Spa.
Nočitev z zajtrkom B&B
Izjemna lokacija
Float spa
Had a great visit here in the summer and would recommend it highly to others. Basic, but large amount of breakfast choices, spacious and clean room, great wifi signal, really helpful and friendly owners, well located within Kranjska Gora for all amenities (right next to supermarket and centre of town)
A beautiful family run bed and breakfast Pension, near to the village centre. The family are so very friendly and cannot do enough to make your stay so special. A must try is the new and unique float spa. A fabulous experience.  I could not believe that an hour in this floatation pool could make me feel so relaxed. 

Imate dodatna vprašanja?

Veseli bomo vašega sporočila, zato ne oklevajte in nam pišite še danes. V kolikor imate rajši osebni kontakt, nas lahko pokličete na 040 545 345.