Čar lebdenja

Čar lebdenja

Lebdenje v breztežnostnem stanju v sterilni razstopini grenke soli – Mrtvo morje (Magnezijev sulfat, Epsom sol). Vzemite si urico časa samo zase, telo in um vam bosta hvaležna!

Lebdenje se še posebno priporoča: poslovnežem, študentom, ljudem, ki imajo zelo naporno in stresno delo z ljudmi, športnikom (vrhunskim in rekreativcem), kot preventiva za uravnoteženost, sprostitev in hitro regeneracijo po izjemnih naporih.

Magnezijeve soli imajo dokazane blagodejne učinke na gibala in kožo, zaradi gostote in temperature raztopine ter izbrane glasbe pa se telo in um razbremenita napetosti.

Lebdenje v kopeli FLOAT SPA je namenjeno tudi vsem, ki imajo težave s hrbtenico, z vratnim delom hrbtenice in glavoboli, ki imajo težave s spanjem, za regeneracijo ob izčrpanosti zaradi časovne razlike (jet lag), težave s sklepi, osebam z respiratornimi težavami in skratka vsem, ki se zavedajo, da je vzrok njihovih težav stres in se morajo sprostiti in okrepiti imunski sistem.

V kopeli Float Spa je počitek tako globok, da ura lebdenja lahko nadomesti 4 ure normalnega spanca! Po eni uri lebdenja boste kot prerojeni! Za dolgotrajno dobro počutje vam bomo postregli s skodelico dišečega čaja!

Počivali boste lahko v posebnem ležalniku z vgrajenim infra rdečim grelcem, ki ugodno vpliva na bolečine v hrbtenici in sprošča napetost v mišicah hrbta.